тел/факс:  +389 43 361 119
 тел:            +389 43 362 929
  • НЕГОМАК е овластен дистрибутер на широкиот дијапазон на SKF лежишта за Република Македонија.

    НЕГОМАК е овластен дистрибутер на широкиот дијапазон на SKF лежишта за Република Македонија
  • НЕГОМАК располага со индустриски погон и високостручен кадар кој ќе изработи и репарира метални елементи по Ваша потреба.

    НЕГОМАК располага со индустриски погон и високостручен кадар кој ќе изработи и репарира метални елементи по Ваша потреба

format
format
format
format

НЕГОМАК ДООЕЛ НЕГОТИНО


Ние сме компанија со долгогодишно работно искуство во областа на увозот, дистрибуцијата и продажбата на лежишта, семеринзи, ланци, спојки, ремени и др. елементи, како и изработка и конструкција на метални елементи по нарачка. Погледнете повеќе...

Овластен дистрибутер на SKF лежишта за Република Македонија


Горди сме на нашата долгогодишна соработка со еден од најреномираните производители на лежишта во светски рамки SKF. Погледнете ги производите на SKF...

Изработка и репарација на метални елементи според Ваша потреба

Располагаме со високостручни кадри кои ќе изработат и репарираат решенија според Ваша желба во најбрз можен рок. Погледнете повеќе...

Нарачајте веднаш!


Стапете во контакт со нас и информирајте се за асортиманот на лежишта кој го нуди НЕГОМАК, како и за изработка и репарација на разни метални елементи според Вашите потреби. Погледнете повеќе...