тел/факс:  +389 43 361 119
 тел:            +389 43 362 929

НЕГОМАК ДООЕЛ


НЕГОМАК ДООЕЛ е македонска компанија формирана 1991 година во Неготино.

 

Започнуваме со работа во областа на увозот, продажбата и дистрибуцијата на лежишта.

Како резултат на професионалната и квалитетна услуга во 2004-та година НЕГОМАК склучува договор со реномираниот шведски производител на лежишта SKF, со што станува овластен дистрибутер за целокупниот SKF асортиман на производи.

 

Почнувајќи од 2011-та година стартува и индустрискиот погон на НЕГОМАК, во кој висококвалифицирани кадри изработуваат разни метални елементи по нарачка на клиентот.

 

 

 

 

Ве очекуваме за соработка!

 

Со почит, НЕГОМАК ДООЕЛ Неготино. 

skf negomak negomak