тел/факс:  +389 43 361 119
 тел:            +389 43 362 929

НЕГОМАК / што е ново?

  • 23 ноември 2012

Пуштена е новата веб страница

web negomakПочитувани,


следејќи ги светските трендови, НЕГОМАК ДООЕЛ како успешна македонска компанија го завзема своето заслужено место во интернет пространството. Секогаш настојуваме да сме поблиску до нашите сегашни и идни клиенти.

Во иднина ова место ќе го користиме за да Ве известуваме за сите новости околу нашата компанија.Со почит, НЕГОМАК ДООЕЛ Неготино.
negomak.com