тел/факс:  +389 43 361 119
 тел:            +389 43 362 929

НЕГОМАК / контакт и локацијаЛокација:


улица „Индустриска ББ“,
1440 Неготино, Македонија.

 

 

Контакт:

Оддел за комерција:


Тел/Факс:  +389 43 361 119           Тел:          +389 43 362 929Индустриски погон:


Тел:          +389 43 360 866Работно време:


Понеделник - Петок
08:00 - 16:00 hЕ-пошта:


info@negomak.com

 

 

 

 

 Погледнете поголема мапа