тел/факс:  +389 43 361 119
 тел:            +389 43 362 929

НЕГОМАК / Изработка на метални елементи по нарачка


 

Изработуваме метални елементи според Вашите потреби!

НЕГОМАК ДООЕЛ располога со сопствен индустриски погон, како и со високостручен кадар кој ќе изработи
метални решенија по Ваша нарачка.

 

 

 

Ви нудиме изработка и репарација на следните метални елементи:

  Изработка на различни металостругарски и металоглодачки елементи;

   

  Изработка и репарација на разни тркала, осовини и вратила;

   

  Изработка на разни ланчаници и запчаници;

   

  Заварување и наварување на разни осовини и крански тркала на CNC машина
  со користење на ЕРР постапка и CO2;

   

  Плазма сечење со CNC плазма апарат;

   

  Репарација на тркала од разни железничарски и рударски вагони, локомотиви и др.

   

За било какви прашања Ве молиме контактирајте не на тел: +389 43 360 866 или посетете не секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот.

 

негомак овластен скф дистрибутер негомак