тел/факс:  +389 43 361 119
 тел:            +389 43 362 929

НЕГОМАК / Овластен дистрибутер на SKF производи

Секогаш се грижиме за нашите клиенти!

За непречено и долгорочно работење на набавените производи од НЕГОМАК како овластен дистрибутер на SKF за Република Македонија, Ви ја претставуваме
Power Transmission серијата на производи, која се движи од каиши, ременици, ланци, ланчаници, спојки, вметнувачки чаури, масти, системи за подмачкување, смарт системи за следење и дијагностика на порачаните лежишта како и производи за оддржување на Вашите лежишта.

 

За било какви прашања околу оваа серија на производи Ве молиме контактирајте не во секое време. 

алатки за одржување инструменти за мониторинг на состојба мехатроника автомобилска програма сајтови СКФ групација скф негомак